Kontakta oss Kontakta oss

Behöver du mer hjälp?

Fyll i kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig.


24 mars   2021

Sture Himledahl mot nya utmaningar

Sture Himledahl mot nya utmaningar

Vi vill informera er om att Sture Himledahl, Solution Sales Manager på Prodoc kommer att anta nya utmaningar i sin väg framåt.

Sture har tackat ja till ett erbjudande om att tillträda en tjänst som Sales Executive på M-Files, där han kommer att sälja informations- och dokumenthanteringslösningar.

-Det ska bli otroligt spännande och roligt att fortsätta min digitaliseringsresa och hjälpa kunder att effektivisera sina informations- och dokumenthanteringslösningar.

Under sin tid på Prodoc har Sture vidareutvecklat Prodocs portfölj av mjukvaror och arbetat framgångsrikt med att sälja och utbilda om digitala dokumentlösningar. Under Stures ledning har Prodoc och många kunder genomfört flertal viktiga projekt inom digitalisering, mjukvaror och dokumenthantering. Sture har genom sin insats lyft digitaliseringens möjligheter för Prodoc men framförallt för våra Partners och slutkunder.

-Jag har trivts fantastiskt bra på Prodoc med alla glada, kompetenta och roliga medarbetare. Det kommer bli ett stort tomrum för mig när jag lämnar och jag önskar Prodoc all lycka och framgång framöver. Jag är säker på att ni är på rätt väg. Fortsätt med ert fantastiska arbete!

Sture kommer att arbeta kvar på Prodoc till slutet av april och arbetet med att utse en ersättare har redan påbörjats. Vi återkommer med mer information när vi kommit längre i rekryteringsprocessen. Överlämning av projekt kommer att ske i nära samarbete med Prodocs nya Solution Sales manager och övriga interna resurser.

Vi på Prodoc vill redan nu passa på att rikta ett riktigt stort tack till dig Sture! Och ett ännu större lycka till på dina nya framtida äventyr!

Inom kort kommer vi återkomma till er för att presentera Prodocs nya Solution Sales Manager!

Tveka inte att höra av er till undertecknade om ni har frågor.

Patrik Holmström, VD Prodoc
070 834 33 85
patrik.holmstrom@prodoc.se

Paul Olvhag, Sales Manager Dealer Business
076 540 18 27
pog@prodoc.se